Uslovi korišćenja sajta – Long Play Book

Uslovi korišćenja sajta

Internet stranicom longplaybook.com upravlja Leñador Studios d.o.o. Za sve pojave termina „naš“, „nas“ ili „mi“ u uslovima korišćenja se smatra da upućuju na Leñador Studios d.o.o..Vaš pristup, kao i korišćenje sajta longplaybook.com (u daljem tekstu: „sajt“ , „internet stranica“ ili „web lokacija“) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja.

Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite ovaj sajt.

Vlasništvo nad sadržajem

Sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom sajtu (u daljem tekstu: „sadržaj“) su autorsko pravo ili vlasništvo Blagoje Bore Pešića, odnosno Lenador Studios d.o.o. kao ovlašćenog upravljača ovim sajtom ili su na sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Sve informacije dostupne na ovim internet stranicama su informativnog karaktera. Vlasnik informacija ili ovlašćena lica mogu u svakom trenutku i bez prethodne najave, ažurirati postojeće ili dodati nove informacije.

Korišćenje sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika sadržaja je strogo zabranjeno.

Blagoja Bora Pešić i Leñador Studios d.o.o. će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Kolačići (cookies)

Upotreba kolačića na sajtu longplaybook.com ili pristup podacima koji se čuvaju na Vašem računaru ili mobilnom uređaju, uređeni su Zakonom o elektronskim komunikacijama i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Šta su kolačići?

Kolačići (eng. Cookies) su male tekstualne datoteke koje se preuzimaju na vaš računar ili mobilni uređaj kada posetite web lokaciju. Kolačići obično sadrže ime servera sa kojeg je kolačić poslat. Kolačići na web lokaciji longplaybook.com pružaju bolje korisničko iskustvo i omogućavaju vam da koristite web lokaciju i njene funkcionalnosti na web lokaciji (prijavljivanje na sajt, gledanje video zapisa, deljenje sadržaja na društvenim mrežama) i prikupljanje zbirnih informacija o korišćenju naše web stranice.

Kolačići, sami po sebi, ne dozvoljavaju da se identifikujete i oni sami ne mogu da odrede Vaš identitet.

Izuzeće od odgovornosti

Leñador Studios d.o.o. će se truditi da longplaybook.com u svakom trenutku bude siguran za sve posetioce u skladu sa najboljim praksama internet bezbednosti, ali ovaj sajt koristite na sopstveni rizik. Leñador Studios d.o.o. ne odgovara za slučajnu tehničku grešku u informacijama objavljenim na ovoj internet stranici. Leñador Studios d.o.o. će nastojati da eventualne greške otkloni u najkraćem mogućem roku. Leñador Studios d.o.o. nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu, koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem ovog sajta ili njegovog sadržaja.

Linkovi ka drugim sajtovima

Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima čiji vlasnik ili korisnik nije Leñador Studios d.o.o. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. Leñador Studios d.o.o. ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Leñador Studios d.o.o. ne kontroliše sadržaj, proizvode ili usluge dostupne na linkovanim internet sajtovima.

Izmena uslova korišćenja

Leñador Studios d.o.o. može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Ukoliko posetite web lokaciju longplaybook.com Vi ste automatski prihvatili i izmene u uslovima korišćenja.

Skrol na vrh