Uslovi kupovine, plaćanja i načina rešavanja reklamacija

Uslovi kupovine i načina rešavanja reklamacija važe isključivo za web prodavnicu na sajtu LongPlayBook.com i druge načine porčivanja putem sajta LongPlayBook.com. Fizička prodajna mesta mogu imati znatno drugačije uslove kupovine i načine rešavanja reklamacija. Ovi uslovi kupovine i načina rešavanja reklamacije mogu biti promenjeni u cilju usklađivanja sa trenutno važećim zakonskim rešenjima i propisima u Republici Srbiji, u skladu sa dobrom poslovnom praksom, kao i u slučaju vanrednih i nepredviđenih okolnosti.

Ovi uslovi kupovine, plaćanja i rešavanja reklamacija važe isključivo za robu poručenu putem naše web prodavnice. Pre potvrde vaše porudžbine neophodno je da označite da ste saglasni sa ovim uslovima kupovine, plaćanja i reklamacije.

Zaštita privatnosti korisnika

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u BORISLAV PEŠIĆ PR THE WORST i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Za detaljnije informacije o prikupljanju i obradi podataka na našem sajtu možete pročitati našu izjavu o zaštiti privatnosti.

Plaćanje i proces kupovine

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Sve cene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine. Za porudžbine sa teritorije Srbije dodaje se i vrednost PDV-a, što je jasno naznačeno.

Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete potvrdu porudžbine na e-mail adresu koju ste naveli tokom poručivanja. Ovaj e-mail sadrži vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja kao i detalje o porudžbini.

Dostava i isporuka robe

Isporuka robe u Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije)

Poručeni proizvod/proizvodi biće vam isporučeni za najviše 7 dana od datuma poručivanja ukoliko proizvoda ima na zalihama. U slučaju da proizvoda trenutno nema na zalihama, proizvod/proizvodi će biti isporučeni za maksimalno 20 dana od datuma porudžbine.

Dostava robe na teritoriji Srbije (osim za teritoriju Kosova i Metohije) vrši se putem PostExpress usluge Pošte Srbije. Za više detalja o ovoj usluzi posetite postexpress.rs.

Isporuka robe u inostranstvu

Poručeni proizvod/proizvodi biće vam isporučeni za najviše 22 dana od datuma poručivanja ukoliko proizvoda ima na zalihama. U slučaju da proizvoda trenutno nema na zalihama, proizvod/proizvodi će biti isporučeni za maksimalno 30 dana od datuma porudžbine.

U cenu proizvoda i isporuke za inostranstvo nisu uračunati troškovi carinjenja i ostali porezi, koji variraju od zemlje do zemlje. Nažalost, nismo u mogućnosti da sakupimo takve informacije za svaku zemlju i ne raspolažemo sa adekvatnim informacijama tog tipa. Možete se raspitati na sajtovima vaših lokalnih Uprava Carine.

Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku, o tome ćete biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda.

Odustajanje od kupovine

Kupac ima pravo da odustane od kupovine robe u našoj web prodavnici u roku od 24 časa od momenta kupovine, bez navođenja razloga.

NAPOMENA: Ovo pravo od odustanka od kupovine ne odnosi se na kupovinu na prodajnim mestima s obzirom da to nije kupovina na daljinu i tu mogu da važe drugačiji uslovi kupovine, uslovi odustajanja od kupovine i uslovi reklamacije proizvoda.

Uslovi reklamacije

Svi naši kupci poseduju pravo na reklamaciju robe poručene putem naše web prodavnice. Reklamacija može da se izjavi telefonom, pisanim putem i elektronskim putem uz priloženi dokaz o kupovini – mail poruku kojom se potvrđuje kupovina na našem sajtu. E-mail sa zahtevom za reklamaciju možete poslati na info@longplaybook.com. Uz zahtev je neophodno priložiti broj porudžbine i ime i prezime.

Po prijemu Vaše reklamacije elektronskim putem ćemo potvrditi prijem reklamacije i dodelićemo Vam broj pod kojim je zavedena Vaša reklamacija u našoj evidenciji.

Odgovor na Vašu reklamaciju ćete dobiti u najkraćem mogućem roku, a najkasniije u roku od 8 dana od prijema reklamacije. Sam rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od dana njenog prijema.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumicu budite slobodni da nas kontaktirate i mi ćemo se potruditi da dobijete konkretna uputstva i pojasniti proceduru kako da ostvarite reklamaciju.

Oštećenje robe prilikom transporta

Svako oštećenje robe prilikom transporta ili ukoliko npr. nedostaje deo pošiljke ili je proizvod neispravan kupac je dužan da prijavi u roku od 24 časa od prijema robe. Molimo Vas da robu tj. samo njeno pakovanje proverite još dok je kurir tu. Ukoliko ima vidljivih tragova oštećenja po samoj ambalaži pakovanja i proizvoda zamolite zaposlenog u kurirskoj službi da sačeka da proverite i da li je sam sadržaj tj. proizvod oštećen.

Ukoliko postoji potreba za reklamacijom, pogledajte naše uslove reklamacije ili nas kontaktirajte da Vam pojasnimo dalju proceduru i proces reklamacije.

Neispravnost podataka unetih tokom poručivanja

U slučaju promene podataka ili uočene greške prilikom unosa podataka koji se evidentiraju prilikom kupovine proizvoda, a bitni su za isporuku robe (npr. ime i prezime primaoca, mesto stanovanja, adresa dostave, kontakt mail adresa…) kupac bi trebalo da nas što pre obavesti o tim promenama ili pogrešno unetim podacima. U slučaju promene o kojoj nismo blagovremeno obavešteni, ne snosimo odgovornost za bilo kakve nedostatke u pogledu porudžbine odnosno isporuke proizvoda, a kupac može snositi troškove ponovnog slanja proizvoda.


Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti putem kontakt stranice ili putem e-mail adrese: info@longplaybook.com. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.


Podaci o vlasniku sajta i web prodavnice

BORISLAV PEŠIĆ PR AGENCIJA ZA FOTOGRAFSKE USLUGE THE WORST

Hazarska 18
11050 Beograd-Zvezdara, Srbija
Matični broj: 60613656
Poreski broj: 104940069

Skrol na vrh